Vi finns på 013- 465 50 50. Ring oss redan idag.

rentnoje

rentnoje

stormtrivs

Om oss

garantiEkonomistäd i Linköping AB har funnits sedan 1990, ägare är Christer Olsson och Jonas Klang. Vi har idag 16 anställda med god kompetens och flera års erfarenhet. Vi är ett renodlat städföretag som sysslar med det mesta inom städbranschen på ett kunnigt och professionellt sätt.

Vårt kontor finns på Mellangatan 9 och därifrån utgår huvuddelen av arbetsstyrkan varje morgon. Våra kunder är alltifrån mindre kontor till större köpcentra. För oss är alla kunder, stora som små, lika viktiga. Vi är noga med att alltid på ett proffsigt sätt och noggrant sätt utföra våra uppdrag.

Vårt motto är bra service och kvalité, vilket är lika med långsiktiga samarbetsrelationer som är till gagn för såväl entreprenör som kund.


Den 20 september 2019 skrevs ett nytt kapitel då Stormtrivs i Linköping AB förvärvade Ekonomistäd.

Stormtrivskoncernen finns med verksamhet i Jönköping, Linköping och Borås och har idag ca. 225 medarbetare på dessa orter. Bland våra kunder finns både privatpersoner och företag. Vi står för hög kvalitet och har byggt hela vår verksamhet kring att göra
det bättre för miljön och våra medmänniskor och det ska vi fortsätta med tillsammans med våra kollegor på Ekonomistäd. I Linköping kommer vi vara närmare 40 medarbetare och VD för Stormtrivs Linköping är Sara Wrang.


01
02
03